SZKOLENIA

Zajęcia dopasowane do potrzeb, podnoszące wiedzę i kompetencje właścicieli i pracowników lokali gastronomicznych


Celem szkolenia jest skuteczne przekazanie wiedzy, dlatego moją ideą jest indywidulane podejście do uczestnika. Można mówić o średnim poziomie foodcost w restauracji, ale można też określić ten foodcost w konkretnym lokalu. Szkolenia przeprowadzam we współpracy ze specjalistami z branży gastronomicznej. W zależności od potrzeb, zajęcia mogą odbywać się w Twoim lokalu lub online.

"Jesteś tak dobry jak Twoje najsłabsze ogniwo"

Szkolenia stanowiskowe dla pracowników kuchni. Skorzystaj, jeżeli chciałbyś podnieść kwalifikacje zespołu. Zajęcia mogą być przeprowadzane pod kątem merytorycznym, organizacyjnym, czy też z obsługi sprzętu.

Szkolenia z zakresu układania procesów produkcyjnych w kuchni. Jeżeli proces produkcji jest płynny i wydajny, to przekłada się to wprost na zadowolenie klientów, pracowników i oczywiście Twoje. Jeżeli czujesz, że w Twojej restauracji coś się zatyka, to szkolenie jest dla Ciebie.

Szkolenia operacyjne dla właścicieli obiektów gastronomicznych. Właściciele lokali dzielą się na tych pracujących w lokalu i na tych jedynie kontrolujących. To dwie zupełnie różne role, więc szkolenia są inaczej przeprowadzane. Cel jest jeden: mieć pełną świadomość, co się dzieje w restauracji i nie zwariować od nadmiaru wrażeń.