DORADZTWO
Elastyczne konsultacje dostosowane do zróżnicowanych wymagań Klienta
Oferując wsparcie merytoryczne, wykorzystuję swoje doświadczenie w pracy w różnych sektorach branży gastronomicznej. Potrafię spojrzeć na problem z różnych perspektyw, co często prowadzi do nowych wniosków, którymi chętnie się z Tobą podzielę.
"Zapraszając mnie do grupy roboczej, zyskujesz dostęp do ponad dwudziestoletniego doświadczenia w branży gastronomicznej"
Masz już wymarzony lokal, ale nie wiesz czy uda się tam stworzyć dobrze działającą kuchnię? Zanim zaczniesz poważnie inwestować, spotkaj się z naszym ekspertem w lokalu. Podczas wizji lokalnej przeanalizujemy główne zagrożenia dla prowadzenia działalności gastronomicznej w danym miejscu.
Uwaga. Dla tej usługi występują wykluczenia lokalizacji. Skontaktuj się moim biurem.
Usługa dla osób stawiających pierwsze kroki w biznesie gastronomicznym.
Własna restauracja. Wiele osób o tym marzy. Najodważniejsi realizują ten pomysł. Najczęściej jednak człowiek skupia się na uruchomieniu lokalu, a potem przychodzi szara rzeczywistość, zaskakujące problemy, nieoczekiwane trudności. W takich sytuacjach można radzić sobie z każdym kolejnym problemem i uczyć się na własnych błędach. Można też się przygotować na to, co nieuniknione i pracować nad minimalizowaniem strat zanim się jeszcze pojawią.
Konfrontacja to wystawienie pomysłu inwestora na najczęściej pojawiające się zagrożenia w gastronomi, to szereg trudnych pytań, to piętrzenie problemów i jednoczesne wspólne wypracowanie rozwiązań. Idea wymarzonej restauracji wychodzi po takiej konfrontacji z bliznami. Inwestor z kolei zyskuje świadomość przyszłych trudności i nawet, jeżeli nie wszystkie uda mu się ominąć, to przygotowanie na ich pojawienie się zmienia postać rzeczy i pozwala zaoszczędzić dużo pieniędzy.